• Nudimo probrani asortiman i visok nivo usluga u našim prodajnim objektima

  • Uslužno pečenje mesa i snabdevanje ugostiteljskih objekata

  • Vrhunska ponuda suhomesnate robe po najpovoljnijim cenama

  • Veliki izbor kvalitetnog svežeg mesa i mesnih preradjevina

O nama

Samostalnu radnju mesnatih i suhomesnatih proizvoda osnovao je mladi bračni par Papp Peter i Julijana 15. aprila 1965. godine u Velikoj Gredi. Radili su dvoje u jako skromnim uslovima i bili su poznati kao mesara "Papp Peter".

Uz veliku posvećenost poslu konstantno i postepeno su napredovali da bi 1971. i 1972. godine zaposlili prva dva radnika, potom su otvorili i svoju prvu prodavnicu u Pančevu koju su opremili polovnim mašinama uvezenim iz Slovenije.

1989. godine otvorili su prodavnicu u Kovinu da bi dve godine kasnije u vreme najveće ekonomske krize otvorili novu u Smederevu. Na izlasku iz ekonomske krize 1993. godine otvorili su i drugu u Smederevu i SZMR "Papp" nastavlja put svog sigurnog uspeha.

1990. godine priključuje se i sin Peter, koji nastavlja tradiciju svojih roditelja. Danas je klanica "Papp" opremljena mašinama vrhunskog kvaliteta, primenjuje tehnologiju koja prati zahteve evropskog tržišta i nastojaće da u budućnosti dodatno obogati svoj široki asortiman proizvoda, uglavnom zanatskih.

Od skoro, uveli smo i uslugu pečenja mesa na roštilju, a u planu je dodatno proširenje kapaciteta, povećanje broja radnika i prodajnih objekata širom Srbije.