• Kínálunk gondosan szelektált és magas szintű szolgáltatást üzleteinkben

  • Szállító minőségi termékek vendéglátás

  • Nagyszerű húskészítmények nyújtja a legjobb áron

  • Nagy választéka minőségű friss hús és húsipari termékek

Üzemalapítás

Papp Péter és Julianna fiatal házaspárként az első saját hústermékboltot 1965.április 15-én nyitotta meg Velika Greda településen. Kezdetben igen szerény feltételek közepette dolgoztak és Papp Péter mészárszék ként váltak ismertté.

A kitartó munka eredményeként az 1971-es és 1972-es évben már két munkást is foglalkoztathattak, majd Pancsován megnyitották első üzletüket amelyet Szlovéniában vásárolt használt gépekkel láttak el.

Kevevárán 1989-ben nyitottak üzletet majd két évvel később, a gazdasági válság legnehezebb időszakában üzletet nyitottak Szendrőn is. A gazdasági válság lanyhulása idején 1993-ban Szendrőn megnyitották a második üzletet is, s ezzel a Papp húsfeldolgozó magánüzem elindult a biztos siker útján.

A szülők eredményes tevékenységéhez 1990-ben fiuk, Péter is csatlakozott. A minőséget illetően, ma a Papp vágóhíd elsőrendü gépekkel felszerelt és az európai piac által diktált technológiát alkalmazza, s arra törekszik, hogy az egyébként is bő kínálatát új termékekkel gazdagítsa.

A felsoroltak mellett, ma már a roston sültek készítése terén is szolgáltatásokat nyújt. Ezentúl is az üzem kapacitásának bővítése és Szerbia szerte új üzletek megnyitása a cél.