Proizvodi
Samostalna klanica i prerada mesa "Papp" bavi se uglavnom klanjem svinja i junadi i preradom mesa u mesne prerađevine po mađarskim, nemačkim i srpskim receptima.
Širok asortiman proizvoda možemo podeliti u nekoliko grupa:
Sveže meso
- sveže jagnjeće, teleće i praseće meso, sveže oblikovani ćevapi i ražnjići, marinirana krmenadla, rolovana džigerica
Kuvana kobasica
- džigernjača, krvavica, švargla, pašteta
Fino usitnjena barena kobasica
- posebna, dimljena viršla, bajer, leberkez, zanatska safalada, domaći parizer, parizer sa paprikom, zanatski parizer
Grubo usitnjena barena kobasica
- tirolska, domaća kobasica, kranjska, mađarska, zanatska kobasica, pivska, tost, praška, mortadela, šunka u crevu, zanatska šunka, šunkarica, lanč narezak, novosadska
Dimljeni proizvodi
- dimljena pečena slanina, dimljena šunka, dimljena rebra, pečenica, dimljeni vrat, dimljena roštiljska kobasica, dimljene butkice, kolenice, suva rebra, suve kosti
Fermentisani (trajni) proizvodi
- čajna kobasica, kulen, zimska, užička pečenica, mini čajna, mini ljuta, segedinska, sudžuk, prava domaća kobasica